Ana içeriğe atla

Metin2 pvp de kapanmayan sağlam oyun!

En sağlam ve en iyi metin2 pvp oyunlarının adresi olan ve size en iyi rehberleri metin2 pvp serverler adına sunan ender bir site ile karşınızdayız. Mmo online oyunları bir çoğumuzun hobisi olmuş, sanal alemde tek eğlenebildiğimiz noktalardan biri olma durumuna gelmiştir. Bilgisayarın yerini telefonlar alsa da bu oyunları oynamak için yinede bilgisayardan vazgeçmememizin tek sebebi belki de mmo online oyunlardır. 2017 ye geldiğimiz bu günlere baktığımızda bu oyunlar içinde metin2 oldukça iyi yol almıştır. Kendini geliştiren ve 20 milyon oyuncu ile oynayan metin2 tr nin metin2 pvp serverlar oyunları da oldukça iyi durumda görünmektedir. 


Metin2’yi duymayanımız yoktur. Kimilerinin internet cafe de oynamak için sıra beklediği, kimininse gecelere kadar ara vermeden oynayıp biraz daha öne geçmeye çalıştığı, bir kere denediniz mi sizi bağımlı yapıp bırakmayan bir oyundur. Hem Metin2 pvp serverlar hem de official serverler size bu muhteşem oyuna kolay erişmenizi sağlıyor. Seyahat boyunca sizi sandalyenize kilitleyerek haritaları, bunlara eşlik eden ve onlardan aşağı kalmayan müzikler, becerilerinizin sınanacağı destancı canavarla oyunda hiç bir anınız boş geçmiyor.

Tabiî ki böyle güzel bir oyunun resmi sunucuları da yeterli kalmadığında oyunun fanatiklerinin kendilerine ait pvp serverler açtıklarını görmek de mümkün. Ola ki normal suculardan sıkılıp farklı şeyler denemek isterseniz tercihinize göre ister vslik isterse de emek server bulmak çok kolay. Gm kodları listesi ile de oyun yöneticileri bol event ve gösteri yapabilir.

Pvp serverler metin2 online oyunları listesinde bir çok oyun oyuncularının eğlenceye ortak olması için sizi beklemektedir. Belki de bu oyunda hiç görmediğiniz kadar ilgi ve özelliği görebileceğiniz tek yerlerden birisi pvp serverler dir.

Mt2 pvp serverler oyunları pvpserverler.pro ile sizlere tanıtımını yayınlamakta ve oyuncuların oyları ile en iyi oyunların listesini oluşturtmaktadır. Sağlam ve kalıcı bir oyunda yıllarca oynayabileceğinizi unutmayın. Aslında bu oyunlarda sadece Türkler yok. Yabancı serverların oyunlarında da rahatca oynayabileceğiniz bir ortam sunulmaktadır. Metin2 top servers liste oyunlarına bakarsanız bu oyunlar ile ilgili İngilizce olsa da bir çok oyun olduğunu görebilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fome2 mt2 pvp özellikleri

Başlangıçta nesneler üzerinize giyili ve 5/5 efsunlu şekilde gelmektedir.Başlangıçta verilen nesnelerde (Temel Eşya) olarak bilgi verilir ve potlar (Kalıcı) şeklinde belirtilir. Başlangıç nesnelerinin süresi 5 gündür ve süresi bittiğinde metinlerden elde edeceğiniz Kırık Ekipman Parçası ile Farklı renk setini Seon-Pyeong'dan tekrar üretebilirsiniz. OTOMATİK EVENT SİSTEMİ Oyunda bulunan eventler otomatik olarak gününde ve saatinde açılıp kapanır. ZİNDAN BİLGİ ve TAKİP SİSTEMİ Yeni olarak Kristal Zindan, Mavi Ölümün Kulesi, Ork Labirenti, Ruhlar Mağarası, Zodyak Tapınağı, Hidra Gemi Savunması, Lanetli Orman, Meley İni, Büyülü Orman mevcuttur. Zindan Bilgi ve Takip sisteminde oyuncu belirlenen özellikleri(level vb.) karşıladığı taktirde "Giriş Yapabilir" uyarısı alacaktır. Zindanlarda oyundan düşerseniz 5 dakika içerisinde tekrar giriş yaptığınızda kaldığınız yerden devam edersiniz. Şeytan Kulesi, Beran-Setaou gibi TR zindanları standart olarak mevcuttur. BOSS BİLGİ SİSTEMİ